TROFIE DIN GRAU DUR, 500 gr.

 
TROFIE DIN GRAU DUR, 500 gr.
Pret: 18,0 lei - CU TVA
Cantitate:
Adauga in cos

TROFIE DIN GRAU DUR, 500 gr.

Produsele de la Antico Pastificio Morelli sunt unice in industria pastelor de acest gen, secretul constand intr-un ingrendient care nu se gaseste in pastele comune. Este vorba despre germenele de grau care este inima bobului, acesta fiind bogat in vitamine si proteine vegetale. 
In mod normal, in timpul macinarii graului, acesta este exclus din bobul de grau pentru a reduce perisabilitatea produsului. Marile companii de panificatie sunt constranse de a lucra fara acest germen de grau, dar Pastificio Morelli a reusit prin metode artizanale sa reintroduca in pastele pe care le produce germenele de grau, mereu proaspat. Cine a testat pastele cu germeni de grau Morelli, recunoaste caracteristicile sale inconfundabile: parfumul si gustul de grau precum si importanta substantelor nutritive, foarte importante pentru organismul nostru. 
O particularitate deosebita a acestor paste consta in faptul ca in timpul fierberii emana o aroma deosebita de grau iar apa se coloreaza foarte putin in verde, tocmai datorita germenului de grau proaspat. 
Pastele Morelli sunt considerate de prima calitate nu doar datorita prezentei germenului de grau ci si datorita faptului ca se foloseste graul cel mai bun iar pastele sunt lucrate prin technici artizanale.

Trofie – este un fel de pasta de origine din liguria cu forma alungata si subtire.De mentinut este ca in dialectul liguriei Trofie inseamna Gnocchi, o pasta din faina si cartofi .Reteta cea mai des intalnita a acestei paste este cea cu pesto genovez.

 

Ingrediente continute in produs

 

Informaţii privind comanda, plata şi livrarea

Etichete: trofie, din, grau, dur, paste, orez
Online Payment

Abonează-te acum la newsletter

Stai la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre speciale!

În orice moment te poţi dezabona cu uşurinţă de la newsletter-ul nostru.

Abonare